Leverans & Retur

Leveranstid

Vi erbjuder gratis leverans inom Sverige. Leveranstiden varierar beroende på den beställda produktens lagerstatus som du kan se invid produkten på produktsidan. Normal leveranstid för lagervaror är 2 veckor och för varor som inte finns på lager 6-8 veckor. Vi strävar efter att leverera beställningen utan onödiga förseningar, dock senast 30 dagar efter att beställningen gjorts. (Undantag för produkter som har en längre leveranstid, vilken framgått vid beställningstidpunkten)

Om det uppstår en leveransförsening eller om du mottar din beställning med skador på emballage och/eller produkter ber vi dig kontakta oss. 

Vid större försändelser

Det kan krävas förberedelser av dig som kund för att leveransen ska kunna genomföras. Du behöver exempelvis se till att det är framkomligt fram till din tomt/bostad/lokal. Vid leverans till bostads- eller företagsadress ska leveransen kvitteras för. Beställaren ska finnas på plats vid leveransen och kunna uppvisa giltig ID-handling. Ska någon annan ta emot leveransen åt dig visar denne både sin egen och din ID-handling. Inbärning ingår inte. Vid leveranstillfället ansvarar du för att leveransen kan placeras skyddad från exempelvis väder och vind. Leverans sker bara till tomtgräns eller dörr.

Vid ej genomförda leveranser

Om din beställning skickas i retur till oss av fraktbolaget, om leveransen inte kunde genomföras eller om paketet inte hämtades ut hos ombudet och du önskar få din beställning levererad igen kan du kontakta oss. Fraktpris på denna leverans tillkommer.

För kontakt angående din leverans kan du ringa eller maila oss på:
info@verk.se
(+46)73-526 92 10
Telefontider: 10:00-12:00/13:00-16:00 Måndag till fredag

Retur

Du har 30 dagars ångerrätt från den dag du mottog varan. Om du vill göra en retur står du själv för returfrakten, samt emballerar på ett sätt så att produkten inte skadas under transport. Vi rekommenderar att du skickar varan i dess originalemballage. Ångerrätten gäller inte på specialtillverkade produkter, exempelvis på produkter enligt dina specifika önskemål.   

(Vi erbjuder inte ångerrätten för inköp gjorda av eller på uppdrag av företag eller organisationer) 

När du ångrar dig

1. Ångrar du dig och vill göra en retur ska du meddela oss inom 14 dagar efter det att du mottagit beställningen. Du kan välja att använda denna standardblankett från konsumentverket eller meddela oss via e-mail. Vi rekommenderar e-mail. Efter att du meddelat oss ska du inom 14 dagar skicka paketet i retur. 

2. När du kontaktar oss om returen återkommer vi med kostnad för frakten. Den beräknas utifrån storlek och vikt. Därefter skickar vi dig en returfraktsedel. Om du hellre använder ett annat fraktalternativ  ligger ansvaret hos dig att produkten kommer fram på ett säkert sätt. 

3. För att vi ska kunna veta vem returen tillhör ber vi dig inkludera en kopia av din orderbekräftelse eller följesedel, och se till att namn och ordernummer finns med. Upplys oss gärna om returorsak, det är alltid bra att veta varför du inte är nöjd. Om du gör returen för att du fått fel produkt eller vill reklamera varan ber vi dig vänligen att upplysa oss om detta tydligt, för en snabbare behandling av ärendet.

4. Efter att vi mottagit varorna betalar vi tillbaka beloppet utan onödig försening. Återbetalning sker alltid via samma betalningssätt som användes vid beställning. 

Kontakta oss för att göra en retur
Skicka ett email till info@verk.se